Sunday 5 June 2016

User-a făcut de aeronave de transport grupuri de luptă să-și imagineze viitorul chinez Marinei figura portavion nave de război tot ( 1 / 18)

 Cu alte cuvinte: Președintele SUA, Barack Obama i-a spus președintelui rus Vladimir Putin, ca daca nu opreste imediat ce face in Siria, se va afla in război împotriva Statelor Unite. Obama spune acest lucru în singura limbă a cărui semnificație nu poate fi negată sau interpretată greșit: trimiterea pentru a contracra exact ceea ce Rusia are deja trimis în Siria.În cazul în care F-15C și Su-30 nu ar fi fost echipate doar pentru lupte aer-aer, atunci sensul mutarii lui Obama nu ar fi fost atât de clar și neechivoc. Dna Seal pune insa punctul pe i cand declara reporterului David Axe de la The Daily Beast:  „Eu nu am spus că nu e vorba despre Rusia.” Axe, apoi a comentat în articolul său, că această declarație a ei „, este o aluzie clara la adevărat scop al desfasurarii acestor avioane. „Numai un nebun ar putea nega acest lucru. Singura întrebare reală este motivul pentru care Obama(de fapt papusarii din spate) a luat această decizie, care este destul de probabil să fie fatală. Deci: intrebarea este : De ce a făcut acest lucru? – mai multe pe infowars.com

 Nava de razboi Bora (proiect 1239) reprezinta un hibrid original intre un cataraman si o nava pe perna de aer si a facut senzatie la expozitia internationala de armament de la Istambul, IDEF-2013. Ambarcatiunea a fost proiectata de Biroul de contructii al Institutului de marina din Leningrad.

 Nava de razboi pe perna de aer Bora, echipata cu sisteme de racheta, reprezinta, de fapt, doua corpuri inguste, acoperite si unite de o platforma lunga de aproape 64 de metri si lata de 17,2 metri. Corpurile sunt executate dintr-un aliaj de aluminiu foarte usor si rezistent. Perna de aer se formeaza cand in partea din fata se coboara un ecran elasti, iar in spatiul dintre cele doua carcase se acumuleaza aer.



No comments:

Post a Comment