Monday 10 October 2016

marauder top gear The Marauder - Ten Ton Military Vehicle - Top Gear - BBC

 Marauder a fost dezvoltat pentru recunoaștere și de menținere a păcii misiuni. Ea poartă un echipaj de până la zece, inclusiv un șofer și comandant.    
Inițial proiectat să funcționeze în mediul urban, construit și zone limitate, este mai mică în ambele dimensiuni și greutate mai mică decât Matador , un vehicul blindat în mod similar. Configurației vehiculului este fie 4x4 sau 6x6 . Marauder are o viteză de croazieră de aproximativ 100 la 120 km / h (62-75 mph), precum și o gamă maximă de 700 km (430 mi).   
Dublu-piele Marauder a monococă corpul navei oferă protecție împotriva proiectilelor până la STANAG 4569 Nivelul III pentru compartimentul echipajului.    
Capacitate de sarcină utilă Marauder permite pentru montarea diferitelor sisteme de apărare și de arme, inclusiv ușoare și de calibru mediu mitraliere , instalatii de arme tun, și lansatoare de rachete, precum și de comandă, supraveghere și sisteme de control. Vehiculul poate fi configurat astfel încât mortarelor pot fi trase din platforma de sarcină utilă 

                     http://topgear.wikia.com/wiki/Paramount_Marauder                      


No comments:

Post a Comment