Friday 2 December 2016

Tancul TR-85 (Tanc Românesc Model 1985) este un tanc principal de luptă proiectat

Tancul TR-85 (Tanc Românesc Model 1985) este un tanc principal de luptă proiectat


în România, bazat pe șasiul tancului TR-77-580 (succesorul românesc al lui T-55). Varianta modernizată a acestui tanc, TR-85M1 "Bizonul", este compatibilă cu standardele NATO.

Panzerkampfwagen IV (PzKpfw IV), cunoscut ca Panzer IV a fost un tanc dezvoltat de Germania nazistă

Panzerkampfwagen IV (PzKpfw IV), cunoscut ca Panzer IV a fost un tanc dezvoltat de Germania nazistă și utilizat pe scară mare în Al Doilea Război Mondial. A fost proiectat la început pentru sprijinul infanteriei, pentru a lucra împreună cu vânatorul de tancuri Panzer III.
Îmbunătățind blindajul și armamentul a putut să devină un tanc de luptă activ. Panzer IV a fost tancul cel mai comun în al doilea război mondial și a fost folosit ca bază pentru alte vehicule de luptă. La sfârșitul războiului se construiseră aproximativ 9.000 Panzer IV.


ZIS-6 - triaxial sovietic (6 × 4) 4 tone camion off-road cu axele barelor colectoare din spate fronton

ZIS-6  - triaxial sovietic (6 × 4) 4 tone camion off-road cu axele barelor colectoare din spate fronton. Creat pe baza unei mase economice a vehiculului ZIS-5 (4 x 2). Cea de a doua masă "trёhoska" (după GAZ-AAA ) în Armata Roșie în anii '30 și în perioada timpurie a Marelui Război pentru Apărarea Patriei . Din decembrie 1933 pana pe 15 octombrie anul 1941 la uzina de automobile numit după Stalin a produs 21 239 de unități. ZIS-6


Iliușin Il-76 (NATO "Candid") este un avion militar de transport greu introdus de Uniunea Sovietică în 1974.

Iliușin Il-76 (NATO "Candid") este un avion militar de transport greu introdus de Uniunea Sovietică în 1974. Inițial a fost planificat în anul 1967 ca și avion de transport civil, ca un încoluitor al Antonov An-12. A fost proiectat pentru a face livrarea echipamentelor și mașinilor grele în zonele îndepărtate și prost întreținute (datorită ciclului iarnă-vară, cu veri scurte) ale USSR-ului. Versiunile militare ale avionului Il-76 sau achiziționat atât în Europa cât și în Asia și Africa. Pe lângă varianta de transport au fost lansate și cele de avion de realimentare precum și ca centru de comandă.



Leopard 2 este un tanc de luptă dezvoltat de Krauss-Maffei în anii 1970

                   https://colorado4rctanks.wordpress.com/2014/06/23/leopard-2a6/                    


Leopard 2 este un tanc de luptă dezvoltat de Krauss-Maffei în anii 1970 pentru armata germană de Vest .Tancul a intrat primul serviciu din 1979 și a reușit anterior Leopard 1 ca rezervor de luptă principală a armatei germane . Diferite versiuni au servit în forțele armate ale Germaniei și a altor 12 țări europene, precum și mai multe națiuni din afara Europei. Leopard 2 a fost utilizat în Kosovo , cu armata germană și - a văzut , deasemenea , o acțiune în Afganistan cu contribuțiile daneze și canadiene la Forța Internațională de Asistență deSecuritate .
Există două loturi principale de dezvoltare ale rezervorului, modelele originale de până la Leopard 2A4 , care s-au confruntat pe verticală turelă armuri, iar lotul "îmbunătățit", și anume Leopard 2A5 și versiuni mai noi, care au în unghi formă de săgeată turelă aplicelor armura împreună cu alte îmbunătățiri. Toate modelele dispun digitale sisteme de control al incendiului cu telemetrele cu laser , un pistol complet stabilizat principal și coaxialmitralieră , și echipamente avansate de viziune de noapte și de observare (primele vehicule utilizate un low-lumină la nivel de televiziune sistem sau LLLTV; imagistică termică a fost introdus mai târziu). Rezervorul de are capacitatea de a se angaja ținte în mișcare în timp ce se deplasează pe teren accidentat.

Monday 10 October 2016

bundeswehr feuerwehr Pompierii in Bundeswehr

 Principale în departamentele de  pompieri Bundeswehr de INGRIJIRE  au sarcini Diferite.  Condițiile sunt in mod individual de de INGRIJIRE fac o prezență permanenta un POMPIERILOR DIN locațiile necesare. Practic, există Sală Sală Riscuri deosebite versiune CEEA CE Priveste Protecția Împotriva incendiilor , cauza de protectie Împotriva incendiilor defensiv Nu crasnii fi de pompieri de preluată o municipale ȘI Gasi cerule date propria protecție Data de FORTE Împotriva incendiilor Utilizare.        Aceste pot apărea versiunea Speciale Riscuri  Urma de operației  Utilizare (z. B. aerodromurile) de Sau condițiile  Infrastructură ȘI Structurale (de  Exemplu. Ca Echipamente pentru minerit , aerodromuri , Baze navale , zona de instrucție militară , munitii de Depozite ȘI Echipamente de Speciale , Wehrtechnische departamentele ).               
Au la Gestionarea 1 Tuturor 2012 Octombrie departamentelor,  Cu Focul Central al Bundeswehr din Sonthofen  
 

                   http://www.bundeswehr-feuerwehr.de/                  


marauder top gear The Marauder - Ten Ton Military Vehicle - Top Gear - BBC

 Marauder a fost dezvoltat pentru recunoaștere și de menținere a păcii misiuni. Ea poartă un echipaj de până la zece, inclusiv un șofer și comandant.    
Inițial proiectat să funcționeze în mediul urban, construit și zone limitate, este mai mică în ambele dimensiuni și greutate mai mică decât Matador , un vehicul blindat în mod similar. Configurației vehiculului este fie 4x4 sau 6x6 . Marauder are o viteză de croazieră de aproximativ 100 la 120 km / h (62-75 mph), precum și o gamă maximă de 700 km (430 mi).   
Dublu-piele Marauder a monococă corpul navei oferă protecție împotriva proiectilelor până la STANAG 4569 Nivelul III pentru compartimentul echipajului.    
Capacitate de sarcină utilă Marauder permite pentru montarea diferitelor sisteme de apărare și de arme, inclusiv ușoare și de calibru mediu mitraliere , instalatii de arme tun, și lansatoare de rachete, precum și de comandă, supraveghere și sisteme de control. Vehiculul poate fi configurat astfel încât mortarelor pot fi trase din platforma de sarcină utilă 

                     http://topgear.wikia.com/wiki/Paramount_Marauder                      


Sunday 5 June 2016

Nava de razboi pe perna de aer Bora


 Aeroglisoarele functioneaza pe principiul ridicarii si propulsiei. Cand este vorba de un aeroglisor este imperativ necesara existenta unei ridicari, pentru functionarea corecta a acestuia. Ridicarea este un factor esential pentru ca este ceea ce face ca nava sa ruleze pe o perna de aer la distanta de sol. Acest proces al obtinerii unei ridicari incepe prin a dirija curentii de aer sub nava. Pentru a bloca aerul sub perna de aer este nevoie de o fusta. Aceasta este facuta pentru a crea presiune sub aeroglisor, presiune care ridica nava de la sol.Obtinerea cantitatii necesare de curent de aer este imperativ necesara pentru mentinerea stabilitatii navei. Daca prea mult aer este introdus sub nava atunci aceasta se va ridica prea mult de la sol si risca sa se rastoarne. Prea putin aer va face ca nava sa ramana la sol, ceea ce se opune scopului unui aeroglisor. Sursa curentului de aer care ridica aeroglisorul de la sol este un evantai. Acesta poate fi utilizat pentru ridicare sau inaintare, dar si pentru ambele in mod simultan. In orice caz locul prin care aerul trece pentru a ajunge la perna de aer afecteaza stabilitatea aeroglisorului. Acest loc estede fapt o gaura care se gaseste la baza navei. O alta componenta vitala este motorul. Motorul se gaseste de obicei in spatele navei si este cea mai grea dintre componente. Datorita greutatii motorului este nevoie de mai multa presiune in zona in care se afla acesta pentru a oferi plutirea necesara.





general dynamics ground mobility vehicle






User-a făcut de aeronave de transport grupuri de luptă să-și imagineze viitorul chinez Marinei figura portavion nave de război tot ( 1 / 18)

 Cu alte cuvinte: Președintele SUA, Barack Obama i-a spus președintelui rus Vladimir Putin, ca daca nu opreste imediat ce face in Siria, se va afla in război împotriva Statelor Unite. Obama spune acest lucru în singura limbă a cărui semnificație nu poate fi negată sau interpretată greșit: trimiterea pentru a contracra exact ceea ce Rusia are deja trimis în Siria.În cazul în care F-15C și Su-30 nu ar fi fost echipate doar pentru lupte aer-aer, atunci sensul mutarii lui Obama nu ar fi fost atât de clar și neechivoc. Dna Seal pune insa punctul pe i cand declara reporterului David Axe de la The Daily Beast:  „Eu nu am spus că nu e vorba despre Rusia.” Axe, apoi a comentat în articolul său, că această declarație a ei „, este o aluzie clara la adevărat scop al desfasurarii acestor avioane. „Numai un nebun ar putea nega acest lucru. Singura întrebare reală este motivul pentru care Obama(de fapt papusarii din spate) a luat această decizie, care este destul de probabil să fie fatală. Deci: intrebarea este : De ce a făcut acest lucru? – mai multe pe infowars.com

 Nava de razboi Bora (proiect 1239) reprezinta un hibrid original intre un cataraman si o nava pe perna de aer si a facut senzatie la expozitia internationala de armament de la Istambul, IDEF-2013. Ambarcatiunea a fost proiectata de Biroul de contructii al Institutului de marina din Leningrad.

 Nava de razboi pe perna de aer Bora, echipata cu sisteme de racheta, reprezinta, de fapt, doua corpuri inguste, acoperite si unite de o platforma lunga de aproape 64 de metri si lata de 17,2 metri. Corpurile sunt executate dintr-un aliaj de aluminiu foarte usor si rezistent. Perna de aer se formeaza cand in partea din fata se coboara un ecran elasti, iar in spatiul dintre cele doua carcase se acumuleaza aer.



Боевые стрельбы ЗРК "Тор-М2" | Фоторепортаж | Новости ...