Thursday 6 March 2014

Official Call of Duty®: Black Ops 2 Personalization Packs Trailer #4

Wednesday 12 February 2014

2s31 vena


2S31 vena Este multifuncțional onutional, Sistem de amfibii autopropulsate pe senile artilerie, dezvoltat de Catre OAO Motovilikhinskiye zavody pentru Plăcintă si Elemente de export, pisica si am pretul for șiretlic Armate Elemente?.

Pistolul autopropulsate ofera sprijin de foc Directe DIN Pretul diviziile de Infanterie Mecanizata.

2S31 vena a dezvoltat Fost în 1996. Acesta Este cel mai recent Familia DIN Nona de Sisteme de artilerie cu senil autopropulsate. SISTEMUL Este conceput o Scris o satisface cerinte elemente de armata, marina si Marine Corps.

Caracteristicile sistemului 2S31 Vena 120mm artilerie


Vena Este o Dezvoltare Peste arma Nona 120mm cu ONU poligon mai. Artileria blindat de montare se bazeaza pe BMP-3 IFV sasiu urmarite furnizate de Kurgan Constructia de masini Plant.

Layout-ul gazduieste motorul la spate, o sectiune de Lupta DIN Centrul si Compartimentul de Conducere version PART DIN fata corpului aa. Vehiculul ne poate gazduite ofer, comandant, ofiter de artilerie si Incarcator ONU.

Vena sunt o per innerbox Numar de 7.4M cu arma Inainte latime de 3.15m. Lupta Greutatea vehiculului Este 19.5t. VITEZA maxima a vehiculului pe sosea Este de 80 de kilometri pe ora.Federatia Rusa)


Notă:? 2S31 Este PRIMUL SPA rus proiectat si CONSTRUIT version Epoca post-URSS. Se împerecheaza mortarului 2A60 120mm cu sasiul de BMP-3? I ONU rândul Nou. Mortarul Incarcat-pelviana Este unic Prin faptul cca poate fi TRAS version elevatie orizontala cca tun ONU. 2S31 Este echipat cu navigație e Prin Satelit GLONASS? I Este NBC-sigilat.


Greutate: 19 ½ ton VITEZA: 38 mph Max Range: 3 mile - 6 ½ mile (în functie de tipul de Muni de exemplu, optiunile disponibile inclusiv HE, termobaric, ghidat anti-tanc, si submunitii- distribuire) Rata de foc: 8RPM     http://en.aa-0.com/11/2S31_Vena.html                              










PAK FA T 50

"Am verificare SISTEMUL, de Ingrijire un Stabilit timp Mult Fost, Dar aceasta versiune Nu ar trebui Caz NICI ONU, NICI polonezilor concentrat împotriva, balticilor SAU împotriva, SAU împotriva NATO, în general," -? A spus Luka enko, pasa sa întâlnit versiune Minsk cu ministrul Apararii, Serghei soigu. ?? NATO ar trebui sa accepte lini te Inva aturile DIN "Vest-2013" - coleg Luka enko Dar Alexander G.?! CE Nume folosite Strategie tradițional de Vest. Sa zicem, Baie si, wireless Nu ne lași  să se presara cu saliva. Spunem noi, aici o trage linistit, si tu, DACA CEVA straniu suna AI auzit, atunci o democratie Scris EI Nu se Teme . Soldat copil Nu ar strica ... si  apoi, Pană NUMAI version sensul indica Noastră ia, cu aceeasi aruncare de Vest expresii de Ingrijire, DACA rachete si VA versiune fi BLOCAT imediata apropiere a frontierelor Dumneavoastra, atunci x Nu Este împotriva ta. Luka si ENKO raspuns ONU! Timpul de Atelierelor de Lucru, participantii petrecut colectarea de Formare Echipamente, Instrumente si software-ul de Testare ruleaza barokompleksa scufundari mobil CP-BM, camerele de PRESIUNE de transport "Cocoon", pante de Practicati Epave de scufundari versiune Sondaj. O Atentie deosebita acordata o Fost pentru situația si de urgenta cu scafandri si împrejurarile producerii acestora, precum si cauzele, simptomele, prevenirea si versiunea PRIMUL ajutor Caz de anoxie, Boala de decompresie, narcoza azoti Ureche barotrauma. "Validarea abilitatile Lor la tabara de antrenament VA fiecare scafandru? I, Prin urmare, IN ETAPA finala de Formare TUTUROR scafandri au Trecut examenul Participantii se Aduna cu succes confirmat calificarea Lor, au aratat ne Nivel ridicat De pregătire, stapânit Noul ECHIPAMENT ", -. a declarat seful de colectare de invatamant si metodica Capitanul Doua Rang Roman